Samen met YOIN excellent meeting places hebben we de Nationale Duurzaamheidsmonitor opgesteld om in kaart te brengen hoe Nederlandse hotels, congres-, meeting- en eventlocaties bezig zijn met verduurzamen van de organisatie.

Het belang van duurzaamheid
Verduurzamen van je locatie. Hoe doe je dat en waar moet je beginnen of zijn jullie al goed op weg? Een groots onderwerp met veel mogelijkheden. Een onderwerp die leeft in de maatschappij, binnen de MICE-branche van en daarmee zeer waarschijnlijk ook bij jouw locatie. Duurzaam ondernemen en daarmee oog hebben voor mens, milieu en maatschappij is niet alleen belangrijk voor huidige en toekomstige generaties, maar het kan je ook geld besparen en het is ook nog eens leuk! Duurzaamheid is ook een onderwerp dat leeft bij je opdrachtgevers en steeds vaker onderdeel uitmaakt van het beslissingsproces.

Doe mee!
Hoe duurzaam is jouw locatie? Vul de Nationale Duurzaamheidsmonitor in en laat het ons weten. Onder alle reacties verloten we 5 individuele gesprekken met onze MVO Manager, om jouw vraagstukken nader te bespreken en handvatten aan te rijken om (nog) meer impact te kunnen maken op een betere wereld.

EventSummit op 14 april 2022
Van alle reacties maken we een waardevolle rapportage met inzichten en handvatten die we tijdens EventSummit op 14 april presenteren. Uiteraard krijg je de rapportage ook toegestuurd als je je mailadres achterlaat. De monitor kun je ook anoniem invullen.