Meeting
Management

Onemeeting Services biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een Meeting Management Partnership te sluiten waarbij een Meeting Director, Manager of Coördinator wordt gedetacheerd voor de exploitatie van de meeting venue of meeting ruimtes.

De Meeting Director, Manager of Coördinator neemt (een deel van) de bedrijfsvoering uit handen. Het zijn gastgevers pur sang, ze werken doelgericht aan de met u afgesproken KPI’s en creëren een perfecte meeting omgeving en beleving.

Meeting Director

Integrale exploitatie van uw meeting venue

Door het afsluiten van een Meeting Management Partnership, detacheren wij een Meeting Director voor de integrale exploitatie van de meeting venue.

Onze Meeting Directors nemen de gehele bedrijfsvoering uit handen en zijn ondernemers pur sang. Zij stellen alles in het werk om alle stakeholders ‘teruglustig’ te maken en werken doelgericht aan de afgesproken KPI’s.

  • Integrale exploitatie van de meeting venue

  • Optimalisatie omzet en rendement

  • Strategische (door)ontwikkeling van de meeting venue

Meeting Manager

Operationele exploitatie van de meeting faciliteiten

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een Meeting Management Contract te sluiten waarbij een Meeting Manager wordt geplaatst voor de operationele bedrijfsvoering van de meeting faciliteiten. Onze Meeting Managers zijn échte gastgevers. Zij werken aan de hand van de Meeting Service formule en werken doelgericht aan optimale gasttevredenheid en efficiënte operationele processen. Ze streven altijd naar het creëeren van de perfecte meeting omgeving en beleving.

  • Operationele exploitatie van de meeting faciliteiten

  • Excellente Guest Journey

  • Optimalisatie operationele processen

Meeting Coördinator

Operationele uitvoering van de meeting faciliteiten

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een Meeting Management Contract te sluiten waarbij een Meeting Coördinator wordt geplaatst voor het coördineren van alle meetings op locatie. Onze Meeting Coördinatoren zijn échte verbinders. Zij geven rondleidingen, staan in nauw contact met de Meeting Experts van Onemeeting.com, bereiden meetings voor en ontvangen gasten op hartverwarmende wijze. Ze zijn de verbinder tussen de locatie verantwoordelijke en de medewerkers en werken aan de hand van de Meeting Service formule aan optimale gasttevredenheid. Ze streven altijd naar het creëren van de perfecte meeting omgeving en beleving.

  • Verzorgen van rondleidingen

  • Voorbereiden en uitvoeren van meetings

  • Excellente Guest Journey

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Ingrid van der Wal-Koek, Executive Director