Onze kwaliteitslabels

Het beste bewijs van onze kwaliteit

Great Place
To Work

Great Place to Work

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur is Onemeeting Services als onderdeel van The Onemeeting Company in 2022 gecertificeerd als Great Place to Work.

WCARE.one​

De missie van WCARE.one is om zakelijke bijeenkomsten te verduurzamen door aanbieders van duurzame oplossingen klimaatneutraal te verbinden met de exploitanten van die bijeenkomsten. Onder duurzaamheid kijken we met name naar het verlagen van de CO2-footprint, verspilling in brede zin, het verhogen van circulariteit en social return. Onze rol is stakeholders te inspireren met oplossingen, te ondersteunen met implementatie indien nodig en daarmee een nieuwe beweging in de meetingbranche op gang te brengen.

De Dopper Wave​

Met het ondertekenen van de Dopper Wave sluit Onemeeting Services zich aan bij een groeiende internationale beweging bestaande uit meer dan 4.500 duurzame koplopers die gezamenlijk aandacht vragen voor de problematiek rondom plasticvervuiling door wegwerpwaterflessen.

100% Klimaatneutraal​

Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kunt u de uitstoot van uw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij Onemeeting Services vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld. Vindt u dat ook?

ISO 27001 gecertificeerd​

Per 1 juni 2021 is Onemeeting Services officieel ISO 27001 gecertificeerd. Een geslaagde audit die uitgevoerd is door Kiwa, heeft aangetoond dat de intermediair voldoet aan alle punten van de norm voor informatie beveiligingseisen.