13 april 2022

Hoe zijn Nederlandse hotels, congres- en eventlocaties bezig met verduurzamen? 

Met deze hoofdvraag is de Nationale Duurzaamheidsmonitor uitgezet in de branche. De eerste verkenning is uitgezet op initiatief van YOIN excellent meeting places en Onemeeting Services.

Deze ‘duurzaamheidsmonitor’ geeft inzicht in data over het eerste kwartaal van 2022, onder hotels, congres- en eventlocaties in Nederland. De monitor richt zich op diverse onderdelen binnen duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen, om zo een breed beeld te schetsen over dit thema.
Het doel van dit onderzoek is om duurzaamheids inzichten te vergaren van Nederlandse hotels, congres- en eventlocaties. Er wordt veel over gesproken, maar hoever zijn we nu echt?

Met de monitor en deze inzichten willen YOIN excellent meeting places en Onemeeting Services het startsein geven voor een toekomstbestendige en groenere branche. De monitor komt jaarlijks terug als benchmark voor jou en de gehele branche.

En vergeet niet, ook een kleine eerste stap draagt bij aan een duurzame samenleving, dus probeer wat bij jullie past maar begin vandaag!

Voor het ontvangen van de Nationale Duurzaamheidsmonitor vragen we je gegevens hieronder achter te laten