The Onemeeting Company, bekend als Next Generation Meeting Management bedrijf, slaat de handen ineen met YOIN excellent meeting places, het onafhankelijke kwaliteitslabel voor locaties gericht op zakelijke bijeenkomsten. Het doel van deze samenwerking is de kwaliteit die vergaderlocaties in Nederland bieden, door onafhankelijk inzicht te toetsen, uitwisseling van kennis te stimuleren en ondersteuning te bieden bij het verder en structureel verbeteren van duurzame kwaliteit.

Samen voor nóg hogere kwaliteit
“Kwaliteit van een locatie is de factor die bijdraagt aan het beslissingsproces van opdrachtgevers. De praktijk leert dat die gewenste, hoge kwaliteit lang niet altijd vanzelfsprekend is. Door de samenwerking met YOIN excellent meeting places bieden we zowel opdrachtgevers als locaties handvatten om middels kennis en inzicht hun kwaliteit naar het volgende niveau te tillen” geeft Kevin van Grondelle, Business Development Director bij Onemeeting.com, aan. De samenwerking zorgt ervoor dat opdrachtgevers bewuster kunnen kiezen voor kwalitatieve locaties die continue, actief en zichtbaar aan de door YOIN excellent meeting places vastgestelde kwaliteitsdoelstellingen werken. Anderzijds krijgen de bij Onemeeting.com en YOIN excellent meeting places gecertificeerde locaties, yearround ondersteuning in de ontwikkeling van hun locatie op het gebied van o.a. sales, marketing, service en duurzaamheid.

Inzicht en benchmark data als basis voor upgrade
The Onemeeting Company bestaat uit Onemeeting.com en Onemeeting Services. Beide bedrijven gaan vanuit hun eigen expertise de samenwerking aan met YOIN excellent meeting places. Onemeeting.com, bekend als hét platform voor alle (duurzame) zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland, heeft bij de upgrade van haar boekingsomgeving YOIN excellent meeting places toegevoegd als nieuw filter. Op dit moment zijn er ruim 40 locaties YOIN gecertificeerd, 28 locaties daarvan zijn ook aangesloten op het platform van Onemeeting.com en hiermee te zoeken, vergelijken en boeken via Onemeeting.com.
Beide partijen streven ernaar met deze samenwerking locaties met meeting ruimtes te ondersteunen om hun kwaliteit en daartoe het service- en duurzaamheidsniveau te verhogen. “Een factor die absoluut niet vanzelfsprekend is, maar een steeds grotere rol speelt in het aantrekken en behouden van goed personeel én opdrachtgevers” aldus Marie-Louise Buckens, connector van YOIN excellent meeting places.

EventSummit op 14 april 2022
YOIN excellent meeting places en The Onemeeting Company hebben nog tal van plannen die aansluiten bij hun gedeelde ambitie om het kwaliteits- en duurzaamheidsniveau binnen de meeting branche te vergroten. Te beginnen bij de gezamenlijke deelname aan EventSummit op 14 april. “Met de expertise en het netwerk van Onemeeting.com, gecombineerd met de onafhankelijke audits en data van YOIN excellent meeting places, vormen we samen een sterk team. De onafhankelijke spiegel die we locaties voorhouden om het beste uit hun locatie en team te halen, gecombineerd met een ‘menukaart’ aan (persoonlijk) aanbod om kennis en kwaliteit te optimaliseren, wordt zichtbaar op het platform van Onemeeting.com waar de boeker uiteindelijk zijn/haar locatiekeuze maakt”, aldus Marie-Louise Buckens, connector van YOIN excellent meeting places.


Noot voor de redactie

The Onemeeting Company
The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en het moederbedrijf van Onemeeting.com en Onemeeting Services. Onemeeting.com is een innovatieve en duurzame intermediair in de meetingbranche. Onemeeting Services helpt organisaties met zaalcapaciteit om meer rendement te halen uit iedere beschikbare m2, door ze te adviseren en te ondersteunen met Meeting Managers en Meeting Services. The Onemeeting Company is Klimaatneutraal, ISO27001 gecertificeerd en een Great Place to Work.

YOIN excellent meeting places
YOIN excellent meeting places is het kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. Samen met professionele auditeurs adviseert, ondersteunt en beoordeelt YOIN evenementenlocaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. YOIN excellent meeting places is een zelfstandige organisatie, maar wordt daarnaast met veel vertrouwen ‘powered by’ branchevereniging CLC-VECTA; het kennis- en inspiratieplatform van en voor de evenementenindustrie.

Bereikbaar voor nadere informatie:
Kevin van Grondelle
Business Development Director Onemeeting.com
Kevin.vangrondelle@onemeeting.com
06 – 41 51 15 65

Marie-Louise Buckens
Connector YOIN excellent meeting places
Marielouise@yoinexcellentmeetingplaces.com
06-10 06 92 74